Ni har väl testat Combination på Tap Room? Oj alltså, vilken grej. Clarion Hotel Amaranten har alltså en stor jäkla marmorbar-kök-greja längst in och har där styrt upp en mat-och-cocktails-upplevelse som är helt tokigt bra. För 1900 kronor sveps du med i en helkväll där det dyker upp rysk kaviar och märginfuserad vodka, eldadrosmarinpyntade drinkar och allmänt perfekta små munupplevelser. Allt tryggt framlotsat av kökschef Henrik Johansson och barchef Linus Morgon. Tycker du det är kul med mat men känner att vissa fina ställen är mer experimenterande än gott? Och kanske inte bara vill dricka vin? Då måste du testa detta. Här kommer ett gäng bilder i kronologisk oordning som förhoppningsvis övertygar dig.
Skjorta från Schnayderman’s, brallor Undercover, skor Supreme x Undercover x Dr Martens, jacka Our Legacy.
Med fru! Ni ser väl också att champagnen kommer i såna där uuuurfina coupeglas?