Cristiano Ronaldo satsar på Guldbollarna

Cristiano Ronaldos kalsonger, kan det vara något? Den 1 november släpptes, trots att ingen bett om det, fotbollsstjärnans egna fashion brand venture (inte mina ord) CR7. I linjen ingår ännu så länge kalsipper och strumpor.

Ronaldo själv säger i pressmeddelandet: ”Mode och design är två av mina stora passioner och jag har länge velat lansera mitt eget varumärke. Arbetet med den här kollektionen har gett mig utlopp för min kreativitet.”

Vad säger ni, vi tar väl en titt på bilderna?

Svårt att håna detta eftersom jag förstås själv skulle byta kropp relativt tveklöst men ändå. När man poserar i små kalsingar är det viktigt att man ändå är avslappnad och inte ser ut som en Robocop med påmonterat huvud. Framför allt gäller det att ha ögonbryn som skulle få en italiensk ögonbrynsfrisör att vrida på huvudet.

”Så här stor… a förväntningar har jag på kollektionen.”

Kollektionen är uppdelad i ”luxury”, ”fashion” och ”basic”. Den här kalsippen är ”fashion” och har omotiverade ränder  i slumpmässiga riktningar. Kan mönstret vara inspirerat av en sydamerikansk gerillaflagga? Antagligen.

Favorittips i repris: Med en clean skjorta och ett par blåjeans är du aldrig fel ute. (Men med en supertight skjorta och maskinslitna, antagligen megadyra, jeans är du ofta fel ute. Fotot taget på Nacka Forum köpcenter, gissar jag.

GAAAAAH han har någon form av plånbokskedja fäst i brallorna! Dock: den matchar strassdetaljerna i bältesspännet. Det vet ni ju hur lurigt det kan vara. (Om man kisar och tittar på bakgrundsbilden ser det ut som att han har tangakalsonger.)

Lila och blått, rött och orange – och grönt! Nu vet vi i alla fall att Cristiano Ronaldo är färgblind. Först trodde jag 7:an i namnet syftade på Ronaldos tröjnummer, men nu förstår jag att det är så många timmar som han har lagt ner totalt på designen.

Nä men alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska säga nu… Slut på ord.

Men strumporna då? Jag antar att de ska rullas ihop och pulas ner i kalsingarna för en visuell boost, så att säga.,
2013-11-13 18:24:47, 2013-11-13 17:24:47

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *