Här är din stil: Kalle Zackari Wahlström


I går morse hade jag frukostmöte med Kalle på Riche och fick en idé till en ny bloggserie: Här är din stil – där jag utvärderar någons stil och intervjuar samma någon om… denne någons… stil, puh. Kan det vara något? Okej!

Kalle Zackari Wahlström är reklamman och träningsguru men framför allt tillhör han den stiltypen som kanske haft det bäst förspänt senaste åren: Manlig man som gillar rejäla, tuffa och allmänt rugged kläder, och som har orimligt tätt skägg. Precis vad som varit trendigt länge, vilket medfört att Kalle varit cool utan att behöva anstränga sig. Det är bara att gratulera (och samtidigt beklaga, för snart kommer det förstås se ut som att han stannat kvar i trenden för länge).

En liten utvärderingsmodul

+ Bomberjackan, så snygg färg och sitter perfekt.
Jeansen är onödigt långa.
? Lutningen, WTF!

Hej Kalle, vad har du på dig på bilden? Märken och sånt.
– Satan vilken tur att du tog mig en dag när jag hade människokläder på mig! Jacka från den där militäraffären på Gamla Brogatan (Indiana Store). Jeansbralla, Wrangler. T-shirt, oklart. Kängor, Timberland…s. Ryggsäck, Fjällräven (bytte den mot en Kriminalvårdsverket-tshirt jag fått av en plitkompis).

Hur skulle du beskriva din outfit?
– Jag tänker att min stil är ”En bouldrande amerikansk byggarbetare”, men idag var det inte mycket bouldering.

Vad var tänken bakom din outfit? Om man (du) inte hade någon tanke bakom sin (din) outfit får man (du) efterkonstruera.
– Jag ville att min fru skulle tycka att jag var snygg.

Du lutar liksom ganska mycket på bilden. Förklara.
– Jag tror att jag kände mig lite obekväm med det här photo session-upplägget på Birger Jarlsgatan och liksom fastnade i en pose. I takt med att du fipplade med kameran och gick ner på knä blev jag mer och mer obekväm, spände mig, fick slagsida och började, som du mycket riktigt påpekar, att luta ganska mycket.,
2012-04-20 08:05:14, 2012-04-20 06:05:14

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *