Frukostbuffén på hotellet är rejäl minst sagt. Jag tar yoghurt och på det färsk frukt som ligger i apelsinjuice. När den rinniga juicen blandar sig med yoghurten blir det en grågul rinnig sörja som smakar apelsin och yoghurt, hur gott som helst. Vi kan kalla det josgurt.
Anna-Maria tycker förstås att jag är vidrig och låtsasspyr vid frukostbordet.
När vi pratade om josgurten (bra namn eller hur) kom jag och tänka på att min mamma ibland gjorde mackor med tomatskivor och strösocker på till mig när jag var liten. Det känns ju helt sjukt idag, men då åt jag glatt flera stycken.
Vi brukade också ta ett glas mjölk extra efter maten och lägga några skedar lingonsylt i. Inte dumt alls.
Har ni några konstiga blandningar för er?
Det vore mycket kul att få reda på. Det finns ju lite givna man hört talas om, till exempel pommes doppade i milkshake, men min gissning är att ni allihopa har lite halvlustiga specialare för er. Berätta!
Om inte annat så att jag ska känna mig lite normalare.
,
2011-03-10 09:14:08, 2011-03-10 08:14:08