Tre bra butiker i London

Jag var i London förra veckan för att gå på Björn Borgs visning. Hade inte så mycket egentid, men det finns ett par butiker som jag alltid försöker springa förbi när jag är i stan. Följande tre hann jag med denna gång.

Anthem (Shoreditch)

Det är alltid helt öde i den lilla mörka butiken, så när som på den superartiga och ständigt nyklippta Andrew Weatherhalls son-liknande butiksmannen. Jag har varit där tre gånger men aldrig köpt något. Dyrt såklart men också lite väl murrigt mode för min del. Har bland annat japanska KapitalMarniDries van Noten och matiga stickade plagg från North Sea Clothing. Väldigt hippt.

Present (Shoreditch)

Det är aldrig helt öde i den lilla ljusa butiken, och det är ganska oklart vem som jobbar där och vem som bara mosar omkring och avger sköna vibbar. Jag har varit där fyra-fem gånger och alltid köpt något, om än bara en kaffe från den svenska killen i espressobaren vid entrén. Bland märkena hittar man fina Tricker’s-samarbeten, stickade halsdukar och slipsar från Hikaru Noguchi och nya tokbrittiska skejtmärket Palace. Väldigt hippt.

The Hideout (Soho)

Om man kunde ställa upp en ekvation som visade hur många kids som gick till Hideout och fingrade på de japanska t-shirtarna för att sedan gå och köpa en Supreme-t-shirt istället så skulle man… äh, vilken fånig mening det blev, vi nöjer oss med att konstatera att det är många som går till Hideout och tittar men till Supreme och shoppar. Fast nu satsas det för fullt på rimligt prissatta Stussy så kanske kan man börja få volym i säljet också, vad vet jag. Du hittar också, lite orimligt, danska Norse Projects och de japanska märkena (som jag måste sluta tjata om, jag vet) Neighborhood och Wtaps. Väldigt hippt.,
2013-09-16 15:11:34, 2013-09-16 13:11:34

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *