Veckans nätshopping: Ett litet knippe italienska orimligheter

Dags för veckans nätshopping – denna orangevita orienteringskontroll på det vi kallar internet. Eftersom jag var i Italien och härjade för någon liten vecka sedan är dagens tema ”italienska orimligheter”.

* * *

Label Under Construction görs av italienaren Luca Laurini och är väl svajigt, det får jag ju erkänna. På varje snygg smågotisk kavaj eller tröja går det minst en helkonstig långkalsong med hängig gren. Men det är väl så det ska vara, man måste vara på tå.

Märket hittar vi på nätbutiken Lazzari Moda.

Den här till synes helt vanliga t-shirten kostar 290 euro, hahahaha. Så dumt. Så fin, man vill ju bara ha den.

I det sammanhanget är den här stiliga kavajen, nedsatt till 470 euro, rena rama stölden. Bra jobbat Label Under Construction.

* * *

Rimlig är kanske ett väl starkt ord för att beskriva italiensk butik nummer 2, Slam Jam, men den är ju inte helt utspårad i alla fall. Och så är den en japanskt-mode-provider av rang här i Europa. Man kan passa på att beställa den svarta Wtaps-t-shirten nedan för 89 euro och sen läsa det här möjligen sanna och superroliga mailet från någon utan brallor.

* * *

Motelsalieri är också värda att kolla upp – inte bara för att de saluför Carol Christian Poell-rockar som man inte har råd med – utan också för att de har massa Fabio Quaranta. Lägg hans namn på minnet för vi lär få höra mer om honom. Kanske ska du rentav passa på att köpa den här maffiga kavajen för halva priset? Ja men typ va? 307 euro, kom igen!

,
2013-12-05 16:32:15, 2013-12-05 15:32:15

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *