https://youtu.be/ooCwu-NrdlA
Romsmakande Crème Brûlée med romkaramelliserade fikon
https://youtu.be/8gyHE4x5RtQ
Golden Petate med Zacapa Negra
Internet välter av hyllningar för den första drinkblandarfilmen och den första bakningsfilmen – folk KRÄVER mer. Så här kommer det – nu gör jag nyårsdrink OCH nyårsdessert i ett och samma inlägg. Herre min je. Hörni, vi ses 2017!
Horchata gör du så här:
– 50 g ris
– 60 g mandel, skalad
– 1 kanelstång
– 2 dl varmt kranvatten
– 70 g socker
– 1-2 dl kallt vatten eller mjölk
– Malen kanel
Lägg ris, mandel och kanelstång i en skål. Täck med varmt vatten, låt svalna och ställ i kyl över natten. Lägg blandningen och sockret i en blender eller matberedare. Kör tills det har blivit en så slät vätska som möjligt. Häll genom en finmaskig sil. Späd ut med kallt vatten eller mjölk.
Och brulle-receptet:
Detta inlägg och filmerna är ett samarbete med Diageo.